Soyuz med mere!

Fortiden er den vi skal kende for at forstå, hvordan historien danner fundamentet for alt det som er i dag. Med fag og teknik -historisk baggrund forklarer jeg dele af de midler som har givet vores udvikling og vækst og derfor forbinder jeg spørgsmål og svar med en realisme som tilfører interessante elementer  til historier, så de der gæster teknisk museum i Helsingør, hvor jeg specifikt holder forskellige foredrag om den tekniske udvikling i verden og Danmark. https://tekniskmuseum.dk/

Herunder er et billede jeg tog da Kaptajn Volkov og Kosmonaut Andreas Mogensen var på besøg hos DTU-SPACE for at afsløre en buste af Juri Gagarin som ikke var den første russer i rummet, men den første som rejste jorden rundt i de ydre sfærer, selv om det kun var en gang.

Historien om busten af Juri Gagarin er at jeg fik en henvendelse fra Kaptajn Andrej Stroganov, det er ham som står yderst til vestre i det smalle billede om ikke jeg kunne kontakte DTU space, da jeg nu arbejdede på DTU,  og om de ville have denne buste stående. Så gik der både universitet og politik i sagen, for der kom en større fest ud af dette, Andreas og Volkov samt ambassade og ministre kom rendende og fik en stor sten sat under Juri og institutdirektøren holdt tale med flere, jeg fik vist en sodavand.