Videre til værktøjslinje

Historier

Mikset i faglighed giver muligheden for at forbinde spørgsmål og svar med en mere multifacetteret facon, man kommer rundt i hjørnerne så at sige, det giver mig en kapacitet ved artikler eller foredrag.
Der er design, ideer, udtryk og meningsforhold inden for alle samfundsforhold og menneskelige aspekter som skiller sig ud, både i en historisk kontekst, selve idéen, tilføjet verdens synspunkter.

Specifikt holder jeg foredrag om den tekniske udvikling, den jeg har oplevet og den der var i det forrige århundrede, herunder de to verdenskrige, var grunden til en stor teknologisk udvikling i vores verden. Jeg binder historien og teknikken sammen – derfor finder du mig ofte som foredragsholder og rundviser på Danmarks teknisk museum i Helsingør.


Her en kapslen som er tilsvarende typen som Andreas rejste i og herunder er et billede jeg tog da Kaptajn Volkov og Kosmonaut Andreas Mogensen var på besøg hos DTU-SPACE for at afsløre en buste af Juri Gagarin som ikke var den første russer i rummet men den første som rejste jorden uden for jorden.


Den første russer i rummet ser du herunder:

Share