Militærperson

Det seneste billede af mig i trøjen var på en ledelsesudviklingsweekend i 2018, hvor min kære veninde baronesse Gyldenkrones mand Alex, tog dette billede.

Tidsregningen består af 45 år i forskellige værn og i forskellige tjenester. Ledelsesudvikling har været mit speciale for både fastansatte og frivillige ledere og chefer med en gammel ballast som proceskonsulent fra Forsvarets Center for Ledelse, som egentlig var en organisation i forsvaret som udviklede demokratisk ledelse hos officerer.

Det hele startede da jeg var 17 år gammel, som collagen herunder viser, med en masse udfordringer som senere blev til evner, styrke og kompetencer.

Det blev til enhedschef for 4 forskellige underafdelinger, ledelseskonsulent i Regionen/FCL, 15 år som skolechef/KUL samt underviser i meget blandet militært, lige fra infanteri til elektronisk krigsførelse, men nogle gange er der ikke så meget mere at sige end, at det er svært at tage soldaten ud af et menneske som har haft militærmanden som en livsstil, et livsvilkår.

 

 

Share