Politik

Politik har fået følelserne frem hos mange, inklusive mig selv og så meget at jeg har været aktiv i denne boldgade.


Der er ikke den store forskel på debatter, både i hjemmet og i det offentlige,
herunder debat i Helsingør hvor Benedikte ved siden af mig blev borgmester.

Inden da var jeg næstformand i partiet Demokraterne som jeg startede med den tidligere formand for Kristendemokraterne.

Partiets linje var i nærpolitikken således beskrevet:

Demokraterne vil ind i kommunalpolitik, fordi mange borgere blive udsat for dokumentfalsk og afgørelser som er uprofessionelle samt hverken er lovmedholdelige eller udgør et sobert arbejde som er værd at bruge skattekroner på, det er demokratisk skandale, derfor er vi til lokalt.

Demokraterne vil ind i folketinget for, at fastholde, at det er folkets tinge og ikke teknokraterne og regnedrengenes paradis, hvor borgerne i dette land bliver ofre for tilfældige regnemodellers konsekvenser, vi vil have et direkte demokrati indført via modellem om borgernes ret til at få lovforslag sat op gennem en indsamling af underskrifter.

Demokraterne vil ind i folketinget for at fastholde et samfundssystem som hjælper borgerne og som skal tilpasses de svage borgeres behov og ikke de riges behov. Vi vil sikre danskerne en fremtid som er meget anderledes og hvor løsningerne er fremadrettede mod en verden, hvor mennesker har sin plads før økonomiske modeller.

Demokraterne vil ind i folketinget fordi vi mener, at have så meget til fælles med færøerne, skotland, norge og sverige, island og finland samt grønland at vi skal styrke dette samarbejde mere end EU samarbejdet. Vi er fast forankret i den skandinaviske / nordiske værdisfære. Vi vil arbejde for en nordisk fælles samfundsmodel og vi sælger ikke ud, hverken af nationalstaten eller retssikkerheden og sandelig ikke demokratiet.

Demokraterne er kapitalistiske humanister, hvor vi vil arbejde på, at den kapitalisme som udvikler samfund og giver positive produkter, er den som skal have spillerum og ikke den som bunder i egoisme og nedbrydende produkter.

 

 

 

 

 

 

 

Valgplakaten i det kommunale valg så sådan ud.

Share