Den digitale bagside

Danskerne er det folkeslag, som er mest digitaliserede i verden af 2019. Vi anvender alle sammen flere digitale produkter end andre, derfor er vi også det sted, hvor producenter af digitale produkter, tester disse i stor stil.

Mere og mere overlader vi vores signaturer og kommunikation, det være sig telefoner, net typer og alle andre digitale elementer i en travl hverdag, til en ubekymret brug.

Der er samfundsmæssigt denne hage, senest har både forsvaret og politiet meddelt politikerne, at de ikke kan overvåge nettypen som kaldes G5 som bliver indført på vores fælles net dette år.
En af årsagerne er, at søgningen på master skifter, det vil sige at modtagelsen skifter mellem et antal master, hele tiden.

Således så godt, det er den verden vi lever i. Men da den næste verdenskrig bliver på baggrund af ulige økonomi og ressource mangel, samt truende sult og tørst, bliver det i starten som digitale småkrige mod virksomheder. Det større og mere afgørende første digitale angreb, er Danmark er et åbenlyst førstevalg, vi er fuldt digitaliseret, vi er et lille land, effekten af sult of kaos er nemt at beskue, over en kort tidslinje.

Derefter kan man angribe landets infrastruktur, med både digitale og analoge angreb og måske konventionelle elementer, hvis man ønsker at overtage landet.
Men hvis den digitale fjende bare ønsker, at ødelægge et lands økonomiske infrastruktur herunder betalingsmuligheder, så er landet med NETS som eneaktør den bedste valg.

Kaos og tumult vil være normalen i Danmark efter et digitalt angreb hvor købekraften ikke eksisterer. Det mærkelige er at bankerne og borgerlige regeringer vil afskaffe mønter og sedler, det er det eneste som er immun over for den digitale verden og som vil kunne fastholde en normalitet vedr. købekraft.

Hvad gør vi så for at imødegå dette, næste problem, at der ingen form for kommunikation vil være.
Imellem landsdele, regering og kommuner herunder befolkningsgrupper i disse vil al dialog og kommunikation forstumme. Selv den analoge radio vil den tidligere regering af med, og hvis det sker vil der ikke være mulighed for at regeringen tale til befolkningen.

Tidligere kunne kan anvende forsvarets, beredskabets og hjemmeværnets kommunikationsudstyr, da kompagnier var allokeret til byer og bydele. Med new public mannagement indtoget, er disse centraliseret, så denne mulighed for, at styre en lille, men vigtig kommunikation i landet vil ikke være tilstede.

Nedenstående video var faktisk det som igangsatte denne artikel, for andre steder er det civilt radiointeresserede mennesker som har denne kapacitet.

Share