Videre til værktøjslinje

Procespraktiker

Operational Excellence Specialists er et paradigme team, som er din virksomheds / organisations mulighed for kriseopretning eller når du skal sætte gang i udviklingen eller slet og ret optimere din frembringelse af produkter og resultater.

Vi gør det uoverskuelige, overskueligt i sin løsningsform uanset om det er administrationen eller produktionen, stålindustri, offentlige myndigheder eller medicinindustrien. Vi optimerer mod et overskud og reduktion af spild af alle typer og vi uddanner de som skal fortsætte med opgaverne så virksomheden fortsat kan have styr på alt det væsentlige.

Udgangspunktet for Paradigmes arbejde er, at der er en lokal kultur baseret på medarbejdernes arbejdsstil, alt sammen i en virksomhedskontekst som styres af den energi og korpsånd virksomheden håndterer i dagligdagen. Det er ikke altid hverken, godt, dårligt, effektivt, fornuftigt eller specielt lønsomt, men det er et faktum.

For at få ressourcer og overskud på menneske kontoen skal du have sammenhængende processer, hvor medarbejderne kan se hvorfor, hvorledes og hvordan samt se formålet klart så de løfter din virksomhed.

Share