Paradigmeskift & optimering i praksis

JanNicolaisen.dk fik en opgave, som i perioden 2020 og 2021 skulle implementeres i en stor produktionsvirksomhed, over rimelig kort tid. Det var transformation af et gammelt produktionsmiljø til et som ville trække kræsne kunder til og hvor organisationen på samme tid skulle forandre sig så rutinerne omkring ISO og LEAN bliver en del af kulturen.
Derudover skulle arbejdsmiljø og miljøkrav fra kommune og tilsyn være uden anmærkninger. Det krævede en del sagsbehandling og aktiviteter, så miljøgodkendelser og håndtering af alle former for affald kunne måle sig med de bedste.
Alt var muligt og alt var i spil og løsningen ses herunder.

 • Billeder fra tiden før

  Billeder fra tiden før

  Da beslutningen om en ny maskine var taget, var opgaven at omkalfatre, optimere og lave lidt LEAN på en fabrik som ikke havde tilpasset sig de seneste mange og lange år. Maskinerne var sat som de bedst kunne stå og med mange barrierer for en god kvalitet. Faktisk var alt kaos, som det kan se på billederne.
 • Planlagt rod

  Planlagt rod

  Det kræver ombygning, støbning, rumrenovering, nye installationer samt alt som skal til ved en nyorientering af værkstedet. Vi flyttede de gamle maskiner for at få plads til den nye og solgte de maskiner som ikke var i brug.
 • Nyt layout og ny tid

  Nyt layout og ny tid

  Der skal hele tiden ryddes op og skabes overblik. Men ved et nyt gulv og nye maskiner, optimering og logik og fornuft som retningslinjer sammen med mennesket først har man nu noget man kan viser frem til nye kunder.

I nødens stund eller i hverdagens rutiner er det rigtige håndværk klar til at hjælpe efter aftaler med den rigtige hjælp med en uovertruffen planlægning og service, hvad enten virksomheden skal udvikles eller afvikles.
Interim løsninger mulige for, at du ikke skal lave dyre kontrakter og besværlige ansættelser. Udover den ovennævnte opgavetype og lignende er der også mulig for følgende interim og vikar arbejde.
Metal & Smedearbejde
Drejning, fræsning og svejsearbejde herunder samlearbejde udføres.
Sagsbehandling & Administration samt HR

Administrationsarbejde udføres.
Transport & Kørsel
Lastvogn og truck D kørsel.
Facility & Fabrik / Værksted
Kantine aftaler, rengøringsstyring samt bygningsvedligeholdelse, vvs og el m.v..

Share