www.ShopovaNLPCoaching.com

Sektionen under Polymath Holding arbejder med samtaler og aktiviteter om personligt at udvikle sig for at nå sine mål.

Under Polymath Holding er der to slags aktiviteter under henholdsvis
www.jannicolaisen.dk og www.shopova-consult.com

Maria Shopova er NLP coach, psykolog og socialrådgiver samt familie terapeut og repræsenterer virksomheden.
Virksomheden binder kultur og adfærd i forhold til vest og øst Europa sammen så der undervises mod at udjævne forskelle og fokusere på det som binder og udvikler samt integration.

Shopova-coaching.com er repræsenteret i Sofia, Moskva, København og Berlin.

Både Marias og Jans målsætninger drejer sig om kognitiv perception / begribelse – opfattelse at egne tanker og handlinger – og inkluderer den måde, vi håndterer information og viden på.

Mens opfattelsen henviser til måder at få information fra vores miljø, beskriver kognition processer som at huske, lære, løse problemer og orientering fokuserer kognitiv perception er også når vi ønsker at forstå vores egen adfærd for at skifte fokus og er nødt til at mødes med mennesker som både kan forklare, lære fra sig samt sætte ting i perspektiv. Da ledelse opfattes som en pædagogisk og psykologisk handling tager vi ledelsesudvikling med i denne sektion. Jan er udviklingskonsulent i www.shopova-cunsult.com hvor Maria er præsident og direktør.

www.jannicolaisen.dk har to mennesker som hjælper med i kursus situationer, da de har deres egen historie, som gør dem stærke og vidende.

Lisa herunder er på bølgelængde med mig og har på samme måde haft muligheden for udvikle sig da hun har haft en dødsoplevelse hvorefter hun vågnede op til en konstatering, at hun var opereret på kryds og tværs over hele torsoen efter en katastrofal ulykke. Hun er chef i en stor virksomhed og har uddannet sig til psykoterapeut, så kendsgerningerne var hun vant til at forholde sig til. Men at være så tæt på at dø fra sin familie og sine tvillinger var en oplevelse som har givet hende indsigt.

Flemming er tidligere produktionschef og officer, uddannet som socialpædagog og er ved at lave en kandidat i pædagogisk filosofi. Han har mange års erfaring i ledelse og føring af mennesker. Flemming har engageret sig i at vejlede de mennesker som samfundet ikke er så interesserede i at hjælpe, ofte hjemløse med problemer ud over hjemløshed. Flemming har klaret sig i mange situationer og under svære vilkår og er i dag en meget stærk person.

Vi – en lifecoach, en psykoterapeut og en pædagogisk filosof – er de mest ærlige konsulenter inden for personlig udvikling samt ledelsesudvikling og vi får samarbejdsduelige medarbejdergrupper op at stå for egne udviklingsbehov.

Herunder er min histories filosofiske fundament der er blevet til og dannet af mine erfaringer. At alt i livet er midlertidig, må føre til, at du må forstå, at din livsførelse skal give mening for dig og dem du er sammen med, på disse præmisser, for livet er også, at der er mellemrum imellem det midlertidige, hvor man skal forholde sig til andre vigtige faktorer som din mulige og helt vilkårlige livslængde.

Man kan konstatere at livet ikke hænger sammen med den form for eksistens og livsførelse som kirken, samfundet, familie og den gode historie, fortæller er den rigtige. Derfor skal du søge styrke i dig selv og finde den ro som giver dig liv og gerning med mening. Dertil er samtaler vigtige, derfor er der terapi og forståelse her hos mig i øjenhøjde.

Min evne til at leve, trods modgang har jeg fra bl.a. fire ulykker og totalsmadrede fire biler. Jeg har haft nærdøds uheld seks gange, druknede i Sønderborg havn som seksårig og blev kastet ud af en totalsmadret bil som elleveårig, senere blevet væk under aftendykning samt troede at en våd faldskærm ret problematisk skulle slå mig ihjel. Jeg har haft lymfekræft, kritisk på sidste stadie og spået aldrig at skulle helbredes og endelig døde jeg Mortensaften 2019 på rigshospitalet, under en hjerteoperation.

Når jeg også vover at hjælpe andre, og at vide lidt om at skulle eksistere, lidt op ad bakke, på livets vilkår, er det fordi jeg har været alenefar i mange år, efter at mine ældste børns mor blev dræbt, og jeg fik en skøn efternøler som halvtredsårig. Jeg har klaret karriereskift (se CV) i både modgang og medgang herunder flere ægteskaber m.v., så jeg ved, at man skal leve livet medens man har det.

 

Share