Bucket listMit liv indeholder, som hos mange, en flersidet og herunder en spirituel vindgang til verden. Mine interesser og studier omhandlende religioner, tro, kristen teologi og esoterisk filosofi er for mig et vigtigt element for at kunne kende til verden som den er. Der er også historiske helte og kultagtige personer som sjældent er min kop the, men alligevel kommer disse elementer forbi mine forståelsesrammer.

På et tidspunkt ville jeg læse til præst, fik et par semestre, men fandt ud af, at jeg var en social funderet kristen, som ville gøre meget for de svage i livet og i samfundet, men det har jo ikke noget at gøre med at søge personlig frelse fra livet og døden som mange mennesker tror og som derfor opsøger det guddommelige.

Jeg blev i stedet socialchef i Københavns kommune, aktiv i politik og arbejder på at verden kan reddes. Det kan den dog ikke, så vi må lade jorden gå under og lade verden klare sig og måske sende menneskerne til en anden planet, de også kan ødelægge. Nå spøg til side, der er tiltag og mennesker både historisk og nulevende som kan lede verden, men der er desværre også dem som står i vejen herfor.

Hvorfor hedder siden også “the bucket list”.

En meget tæt relation sagde en gang, at jeg havde flere liv end de katte jeg var omgivet af.
Jeg har via forskellige ulykke typer være tæt på omkring syv gange lige fra, som seksåring, at drukne i Sønderborg havn og som femogtyve årig, lokaliserede at min faldskærm ikke ville folde sig rigtigt ud. Derudover fire totalsmadrede biler i uheld og ulykker, hvor min morfar blev dræbt ved siden af mig da jeg var elleve, og en del arbejdsrelaterede ulykker primært i forsvaret, hvor jeg oplevede at kuglerne fra et maskingevær, strøg omkring mig i natten, trods der ikke skulle skydes med skarpt. Jeg har fået en medicinsk dødsdom, som heldigvis blev omgjort, da jeg i hele kroppen havde lymfekræft, i sidste stadie og senest døde jeg i 2019 og blev ganske fint genoplivet med ordene fra overlægen, kom du langt væk.
Der er flere “near misses” end disse, men det er og bliver småting i det store billede.

“The Bucket List” er en filmisk betegnelse omkring, hvad vi skal huske at gøre, hvis vi skal vær herfra meget pludseligt. Gennem livet har jeg opdaget, at jeg har levet som om jeg allerede som seksårig og elleveårig, hvor morfar blev dræbt, har haft erkendelsen, at alle dage i livet skal leves intenst og at jeg ikke ville fortryde en eneste dag. Det har i sig selv også haft nogle konsekvenser med fordele og bagdele.

Det er også den erkendelse denne hjemmeside bekender sig til, evnen til at leve og at gøre det som skal gøres, samt at slappe af og lade verden og tankerne finde ro. Herunder er der nogle bud på hvad du kan gøre, i erkendelsen af at hvis du ikke lever i morgen, hvilke tanker har du gjort dig om hvad der er vigtigt.

  • Sæt pris på folk omkring dig og fortæl at du elsker dem. Dine børn, venner og pårørende vil altid være en uendelig kilde til styrke og kærlighed.
  • Det er tåbeligt at være bange for andres meninger. Frygt svækker og lammer dig og spiser dit selvværd op
  • Lyt til din indre stemme og følg den. Nogle vil måske kalde dig skør, men andre vil måske mene, at du er en helt.
  • Tag kontrol over dit liv, tag det fulde ansvar for de ting, der sker for dig. Lev i overensstemmelse med hvad der er sundt for dig.
  • Lad dit liv blive formet af de beslutninger, du har truffet, ikke af dem, du ikke har truffet.
  • Spild ikke din tid på at lave arbejde, du ikke kan lide. Man ikke kan lykkes med noget, man ikke kan lide.
  • Gør indtryk på denne verden, lev et meningsfuldt liv og få det til at tælle.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail