Filosofi & teologi

Uddannelse i teologi og filosofi:
Mit liv indeholder også en spirituel interesse og mine interesser og studier har omhandlet religion, tro, teologi og esoterisk filosofi. Udover mine andre fagligheder er disse for mig et vigtigt element for at kunne kende til verden som den er. Filosofiske studier på centret var givende og jeg mødte en masse gode mennesker som interesserede sig for livet, kroppen og sindet og her på billedet er vi samlet, helt tilfældigt var vi alle på tur i Andalusien.

På det tidspunkt da jeg ville læse teologi, efter et par semestre, fandt jeg ud af, at jeg var en social funderet kristen, som ville gøre meget for de svage i livet og i samfundet, men det har jo ikke noget at gøre med at søge personlig frelse fra livet og døden, det som får mennesker til at søge Jesus, forskellen gjorde, at jeg ikke skulle være præst.

Motiveret af bl.a. min første kones død ville jeg være aktiv og jeg blev i stedet socialchef i Københavns kommune, aktiv i politik og arbejdede på at redde verden. Det kan dog ikke lade sig gøre, så vi må lade jorden gå under og lade verden klare sig og måske sende menneskerne til en anden planet. Nå spøg til side, der er tiltag og mennesker både historisk og nulevende som kan lede og redde verden, men der er desværre også dem som står i vejen herfor.

Jeg har altid haft erkendelsen af, at alle dage i livet skal leves intenst og at jeg ikke ville fortryde en eneste dag. Det har i sig selv også haft nogle konsekvenser med fordele og bagdele, ikke mindst oplevet en bred spændende karriere, 21 boliger, 4 skilsmisser og en dejlig stor familie samt nære relationer på tværs af grænser og skel. Jeg bekender mig til, evnen til at leve og at gøre det som skal gøres. Jeg befinder mig ofte i samtaler og dialog med mennesker som ønsker mine erfaringer i et reflektorisk rum. Men jeg er der i livet, at jeg kan sige, at jeg blev den jeg ville være og ikke den andre forventede jeg skulle være, “been there – done that – tried a lot”.