Effektivitet og ledelse

Med et stort fokus på produktivitet, ledelse, indtjening og alt andet i driften af din virksomhed tager jeg gerne et kig på HR delen eller mere klart sagt, medarbejdernes adfærd i dagligdagen.

Medarbejderne er guldet og fundamentet i din virksomhed, uden dem er du intet og har ingen forretning. Min baggrund gør at jeg hurtigt kan se om der skal optimeres på HR siden og om kulturen hos stab og medarbejderne går i spænd sammen.

Det kan jo være at et paradigmeskift er et behov for nyorientering.

Effektivitet er ikke at stresse eller løbe stærkt, det drejer sig om at de rigtige handlinger hænger sammen med de rigtige beslutninger. Det betyder at målet er, at innovative tankesæt overtager rutiner, at medarbejderne begynder at medlede og fjerner de handlinger og opgaver som ingen kender årsagen til og som ikke giver mening eller vækst. For at få en effektiv proces ind i din virksomhed laver vi en lille tænketank. Det er en procesmetode som slår rødder og er til at styre for bestyrelser og ledelse. Jeg har selv haft en større national tænketank og er derfor troværdig i disse processer.

Via et større samarbejde viste behovet sig at være i retning af coaching og rådgivning for erhvervsledere når de selv var stressede og havde dårlige ledelsesoplevelser samt ved større omorganiseringer og optimeringsopgaver og det er den virksomhed jeg driver og jeg kan oprette din egen tænketank og styrke din virksomhed.

Jeg tager mig af organisationsforandringer men bringer et specielt ledelsesudviklingsteam ind, så vi kan tage os af rådgivning, terapi og coaching for private og enkeltpersoner og for erhvervslivet når det drejer sig om medarbejdere som skal styrkes inden ny ledelsesform, paradigmeskift, forandringer og oplevelser som organisationen ikke er gearet til at takle.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail