Med 50 års arbejde i mange forskellige dele af forsvaret kalder jeg mig selv en koldkriger og gerne en veteran, dog uden at have været udsendt, men arbejdet mere i det skjulte på mange rejser. Krig er en ulykke men at undlade, at samle egne ofre op, er skammelig og en tragedie. Jeg tilfører veteraner, udover viden om den militære verden, nogle fagligheder og evner som stammer fra både det offentlige forvaltningsmæssige, socialområdet, beskæftigelsesområdet samt emner om tro og eksistens herunder det terapeutiske område, for dermed kunne støtte og vejlede, vores hårdt ramte veteraner som desværre og skammeligt ikke får den støtte de har behov for, hverken i forsvaret eller i den civile velfærds organisation.

Samtalerne var mange ved den officielle åbning, men respekten for udsendte er nærværende og et vigtigt fundament. Helsingørs borgmester har lagt en del kræfter i at skaffe os ordentlige faciliteter. Tak for det Benedikte.

https://www.facebook.com/watch/?v=725578885990594

Musikken var velplanlagt og her er nogle uddrag, vi hyggede os selv om vi var trætte af planlægning og styring opbygning og nedtagning med 3000 gæster på pladsen. Fedt at vi kan…..

En vigtige detalje i vores velfærdssamfund er manglen på indsigt i de tilbud som udbydes til borgere i nød eller med udfordringer. Specielt veteraner og deres behov har landet Danmark ignoreret til fulde fra starten af de internationale udsendelser. Det er nærmest en regel, at forsvaret ikke er sit ansvar bevidst med de mennesker som tjener og arbejder for staten og politikken gennem forsvaret.

Veteransupport er en organisation som tager dette ansvar alvorligt og hjælper hvor vi kan. Jeg er næstformand i denne landsdækkende organisation og arbejder med koordinering herunder vejleder i social området.

www.veteransupport.dk